Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutia masuratorilor tale

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Laser rotativ Hedue S3 in Systainer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1053 €
Brand
Hedue S3
Out Of stock
Descriere
Primul laser de inclinatie digital cu incarcator USB si baterie Li-ion din lume.
Laserul rotativ hedue S3 are o functie suplimentara de inclinatie digitala. Pentru axele X si Y puteti stabili la fiecare in parte o inclinatie pana la 10%, care va fi stocata automat de catre aparat. Suma celor doua axe poate fi pana la 13%.

Acest laser rotativ are o utilizare radical simplificata. Pe laserul de constructie in sine, exista doar doua butoane: On / Off si Anti-Shake. Doar cu telecomanda sunt disponibile functii suplimentare. Astfel, este posibil sa se lase dispozitivul fara telecomanda unui utilizator obisnuit la dispozitie. Veti avea asigurarea ca dispozitivul va fi utilizat numai cu functia de rotatie cu autonivelante. Erori de masurare cauzate de utilizarea incorecta sunt excluse. La fel, este asigurata si conformitatea cu reglementarile de siguranta pentru folosirea laserelor.

Caracteristici
Inclinare digitala a axei X si a axei Y cu presetare procentuala.
Datorita cerintelor legale, utilizatorii trebuie sa fie instruiti in mod special pe clasa laser 3R. Printre altele, zona de lucru trebuie sa fie marcata si protejate impotriva accesului persoanelor neautorizate.
Filet pentru trepied orizontal si vertical.
Cu cele doua prinderi pentru filet de 5/8 ", la partea de jos si din spate a aparatului, aveti posibilitatea sa atasati laserul atat orizontal, cat si vertical pe un trepied de constructii.
Aliniere rapida si precisa cu dispozitivul de ochire.
Dispozitivul tinta va permite pozitionarea exacta a laserului pe directia dorita.
Angrenaj silentios si fiabil prin cureaua de distributie
Proiectarea liniilor laser cu functia liniara S2/S3
Comutati din functia de rotatie de 600 u/min in functia de scanare cu deschiderea unghiului de 10 , 25 sau 50 . In amenajarile de interior va puteti folosi de o linie laser clar vizibila, iar cu tastele de directie puteti orienta linia la stanga sau la dreapta.
Folosinta mai indelungata datorita regimului de functionare cu economisire a energiei.
Cu ajutorul butonului de pauza puteti opri rotatia si deconectarea razei laser. Functia de monitorizare a nivelului ramane activa si controleaza continuu orientarea exacta a dispozitivului. In acest fel puteti reporni rotatia oricand dupa o intrerupere. Acest lucru creste siguranta pe santierele de constructii active si, de asemenea, economiseste energie.
Functionare indelungata datorita acumulatorului integrat Li-ion.
Bateria litiu-ion are o densitate mare de energie, este stabila termic si nu are practic nici un efect asupra memoriei. Acesta este bateria ideala pentru munca de zi cu zi pe santier. In plus fata de timpul scurt de incarcare, este si viata lunga a acestor baterii.
Autonivelare orizontala si verticala
Laserul rotativ niveleaza complet automat pe orizontala si verticala.
Flexibilitate datorita portului de incarcare micro-USB
Porturile micro-USB pot fi gasite astazi la multe dispozitive, Ca de exemplu la Smartphone-uri, ebooks sau la telemetre laser. Aceasta tehnica este atat economica cat si ecologica. Prin interschimbabilitatea incarcatoarelor protejati mediul inconjurator cat si portofelul dumneavoastra. Veti fi, de asemenea, independent, atunci cand si unde va reincarcati aparatului.
Raza laser in punct perpendiculara nu este intotdeauna necesara. Ca urmare, puteti inchide fereastra de iesire pe partea superioara a aparatului cu un capac culisant. Acest lucru va preveni emisia necontrolata a razei laser.

Specificatii

Domeniu de lucru cu receptorul laser 500 m
Domeniu auto-nivelare orizontal 5
Domeniu auto-nivelare vertical 5
Neigungswinkel 10%
Precizie de nivelare 0,6 mm / 10 m
Viteza de rotatie U/min 600
Clasa laser II
Dioda laser 635 nm
Factorul de protectie la umiditate si praf IP54
Domeniul receptare telecomanda 20 m, 360
Acumulator Li-Ion
Numar baterii 1
Durata de functionare in ore 60
Filet stativ 5/8"
Temperatura de lucru -20C - +50C

Pret: 1053 euro + TVA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura